Sista dagarna som fadder

Söndag idag, och nolle-p är över för i år. Många av mina kompisar tycker det är skönt att inte ha massa aktiviteter varje dag framöver, men jag tycker det känns skittråkigt. Allt har varit så himla roligt, jag har haft larmet på 8 varje morgon, varit någon timme på skolan med nollan, gått hem och sovit efter lunch och sedan gått ut igen efter middag. Perfekta dagar, tycker jag. Men på tisdag drar skolan igång igen och då blir allt som vanligt i mitt lilla liv. Trist! 
 
Här kommer de sista dagarna av Nolle-p 2015: 
 
TORSDAG:
 
 Fyllde ju år! Mottog detta fantastiska konstverk av E. Håkansson.
 
På kvällen var det mys i skolan med nollan, vi åt thaimat och sedan hade vi visning med Stubinen. Vi poppade 10 påsar popcorn i microrummet och bjöd på.
 
Sedan hände det sjukaste: Klara kom till mig och sa att jag var tvungen att komma och titta på nåt i klassrummet där alla nollan och faddrar satt. Jag fattade ingenting och gick tillbaka jätteförvirrad, och när jag kom in genom dörren möttes jag av ett helt nedsläckt klassrum med 20 pers sjungandes Jag må hon leva och Matilda som höll fram en bakelse med tända ljus. Haha, fick världens chock och ville typ backa ut ur rummet igen, men blev så glad!!  <3 
 
 
FREDAG:
 
Vi var på Julaphton (sista kvällen med nollan) och kände oss sjukt nostalgiska (och lite lättade) över att det var sista kvällen i fadderkläder! Jag kommer verkligen sakna att ha ovve varje dag, går typ 20 min snabbare att göra sig i ordning på morgonen när man inte behöver välja kläder.
 
Mysig kväll med fin solnedgång i alla fall!
 
 
LÖRDAG:
 
Lördag och sista festen! Temat var Great Gatsby, och jag och Klara sprang runt på stan som två dårar för att hitta de rätta accessoarerna. Sjukt glammig fest, alla var så uppklädda och glada.
 
Och det var sjukt mycket folk på Trappan! Det är är bara ute på däcket, dansgolvet uppe var också helt fullpackat och toaköerna var oändliga. Vi dansade massa och drack kvällens drink som var supergod och hade bara världens bästa kväll typ. Helt plötsligt spelades Stad i ljus och Nolle-p var officiellt över. 
 
Idag har jag bara legat i soffan hela dagen och sovit och drömt jättekonstiga yra drömmar, känner mig helt slut i själen efter dessa två veckor. Ikväll har vi ännu en visning med Stubinen och sedan kanske jag och Linus går på bio. 
 
 

Vardagar | | Kommentera |

Vecka två

Jag fyller år idag! Tjohoooo 21! Är äntligen vuxen 4 realz. 
 
För att fira kör vi ett till inlägg med bilder från veckan som gått! YEY! 
 
 
FREDAG:
 
Fredagen började jag med att vara lite i skolan som vanligt, och i en paus innan lunch drog vi några faddrar på stan där jag hittade mina drömskor för 280kr!!!!!! Butiken hade gått i konkurs så jag spontanköpte, sååå värt! Har haft de varje dag sedan dess och nu är de allt annat än vita tyvärr :( Köpte även massa märken på lunchen, då alla föreningar sitter och säljer på campus. (Märken jag syr på min ovve sen alltså!) Lägg gärna märke till Allt under kontroll-märket B) 
 
På kvällen var det grillfest med nollan vid vattentornet. Kolla ba vilka häftiga kompisar jag har!
 
Obligatorisk bild på Norrköpings finaste studentboende.
 
På kvällen var det fest på trappan, och min arm hamnade på en vimmelbild. 
 
LÖRDAG:
 
Vi började kvällen med en liten förfest på Gripen plan 5, med den här fina utsikten över tak!  
 
Kvällen till ära var jag nykterfadder tillsammans med det här världscoola gänget: Alex, Biance och Lovisa. Vi dansade som aldrig förr och spelade Besserwisser, jättebra kväll! 
 
SÖNDAG:
 
Slagphältet ägde rum, vilket betydde att vi lotsade nollan runt på ett stekhett fält för att leka lekar och impa på phadderierna. 
 
Vi faddrar hängde mest i gräset och försökte att inte svimma.
 
På kvällen skulle vi ha vår första visning med Stubinen, så jag skrev ut en bunt flyers i maccis.
 
Så häääär mysigt hade vi det, det var nämligen utebio! Vi var fett nöjda efteråt, första visningen gick mycket bra.
 
MÅNDAG:
 
Förfest med nollan igen! Såhär fint satt vi och chillade och tittade på Legionens gyckel när nån jävel plötsligt slängde ut två hinkar vatten på oss från ett fönster???? Sjukaste någonsin. 
 
Efter att några fått gå hem och byta blöta kläder gick vi vidare till Puls och Tryckbars fest, vilket var den roligaste på hela veckan. Massa dans och svett!
 
TISDAG:
 
Mötte den här personen helt oplanerat i skolan!!!! Hon hade nämligen lektion i Norrköping, så vi planerade in en spontan middag på ett café nära campus <333
 
På kvällen var det sektionskampen, och jag blev målad i de rätta fägerna. Tyvärr blev det lite misslyckat då världens regnoväder drog in, så vi faddrar fick gå hem igen när nollan tävlade inomhus.
 
ONSDAG:
 
Onsdag var München Hoben, dvs LiUs stora fest för ALLA nollan. Vi köade utanför hela dagen och när vi väl kom in var vi tvungna att köa två timmar för att få köpa en seidel. Sedan satt vi runt ett bord och pustade ut några timmar.
 
Ansiktet och Rednex spelade, vilket nog var kul för alla som druckit massa massa öl men vi tyckte Rednex var sådääääär alltså.... haha. 
 
Dålig bild på mig och Elin, men kvällen slutade i alla fall med att jag missade bussen hem 22 för jag hade hittat Saga, så jag följde med henne på fest med hennes kompisar istället. Sedan gick vi tillbaka till hoben och jag åkte hem med en annan kompis vid 00! 
 
 
Det var det! Dagens planer är ytterst ostorslagna, jag ska vara på skolan mellan 17-23 så hinner bara fira lite med kompisar i samband med matlådemiddag med nollan. Men det gör inte så mycket, känns som att min födelsedag redan har varit eftersom jag firades hemma innan jag åkte. Blir dock jätteglad för alla som skriver grattis till mig på facebook och privat idag, tack!!!!! <333
Vardagar | | Kommentera |

Första veckan

I'm back!!!! 
 
In norrkoeping. And in blogg. 
 
Okej, jag kom egentligen tillbaka hit till stan för en hel vecka sedan, men den här vekcna har varit så SJUKT fullproppad att jag inte haft tid att blogga eller ens andats för den delen. Anledningen är ju såklart för att det är NOLLE-P!!!! Och jag är fadder. Det är sååå kul, massa fester, lekar, gyckel, phadderier, festerier och faddrar överallt och solen skiner och stämningen är på topp konstant. Nolle-p här på LiU är typ som en stor festival av roliga saker och överraskningar dygnet runt i två veckor, så jag försöker bara hänga med och njuta medans det varar. 
 
Det här har jag i alla fall gjort den senaste veckan: 
 
 
FREDAG: 
 
 
Åkte tåg hemifrån tidigt på förmiddagen och kom fram till ett Norrköping som var helt fullpackat med folk, eftersom det visade sig att Augustifesten precis ägde rum. 
 
 
Jag mosades mellan folk när jag släpade min väska till lägenheten (som kändes ännu mindre efter sommaren :( ).
 
 
Jag och Limpan bestämde oss för att äta en riktigt god middag nu när vi var återförenade efter typ tre veckor då han bott här och jobbat. Mmmmums!
 
 
LÖRDAG:
 
 
Nästa dag var det fadderutbildning hela dagen, och på kvällen möttes vi faddrar upp i folkparken för lite förfest innan kvällens fest. På bilden ovan är finingarna Petra, Klara och Sally
 
 
... Och här syns bland annat Wille, Tove och Matilda! Så kul att träffa alla igen efter en lång sommar.
 
 
Sedan var det sittning, den galnaste sittningen hittills kanske. Alla faddrar, festerister och phadderister på Lintek samlades i en trång lokal och gjorde lambo typ tusen gånger och gycklade non stop mellan 18-22. Sedan fortsatte festen med dans och svett!
 
 
SÖNDAG:
 
 
Söndag var stora märkesbackemålardagen i Norrköping, så alla föreningar med ett märke i backen utanför campus samlades med målarfärg och penslar.
 
 
Vi i Stubinen kämpade på utan vare sig mallar eller stenciler, men det blev rätt bra ändå!
 
 
På kvällen gick jag en promenad med Klara och Matilda, och vi tittade på superfina hus i Norrköpings finkvarter. Kolla in det här muminhuset tex???
 
 
MÅNDAG:
 
 
På måndagen anmälde jag och Klara oss som frivilliga att bygga en scen inför morgondagens introshow... vilket visade sig vara väldigt slitigt (men också rätt kul i efterhand). På eftermiddagen gick vi hem till Camilla, som har köpt en katt!!!!! SÅ SÖT!
 
 
Förutom att titta när Siri gnagde på våra fadderband försökte vi läsa nyheterna om allt hemskt som hänt i stan under dagen - bla en knivattack mot randoms på gatan (bara 500 m bort från där vi byggde scen). Usch och fy.
 
TISDAG:
 
 
Nollan anlände äntligen till Norrköping, och vi gick på ett låååångt led av gröna kepsar för att se introshowen, och senare ha lekar i folkparken.
 
 
TISDAG:
 
 
På tisdagskvällen var det förfest på taket till Vattentornet (Norrköpings coolaste studentboende). Vi faddrar gycklade för nollan med bland annat den här suveräna låten. 
 
 
Så hääär fin utsikt hade vi från taket!
 
 
Legionen och andra gäng kom såklart också och gycklade för glada nollan.
 
 
Och sedan fick vi se denna solnedgång innan det var dags att bege sig till trappan för dans hela natten.
 
 
TORSDAG:
 
 
Strålande sol, precis som resten av veckan, så vi faddrar pustade ut på bryggan vid strömmen när nollan hade lektioner (ja, det är rätt varmt med ovve och svart t-shirt). På kvällen var det sektionsmys, där jag och Elin samlade ihop våran grupp med bannerfaddrar (vi ska måla en banner för att heja på GDK i en tävling nästa vecka).
 
 
Och det var det, mycket bra första vecka i stan! :D
 
Om att plugga GDK, Vardagar | | Kommentera |
Upp