Moonrise Kingdom

Igår var jag och Linus på bio (vårt stora intresse är att gå på bio. Mest för popcornens skull.) Vi såg en film som hette Moonrise Kingdom. Och vad tyckte jag om den? Mja, den hade ganska dålig och konstig handling, så om det hade varit en vanlig film hade jag inte gillat den. Men åh nu älskar jag den!!!! Den var så hiiimla fin! Alla scener och bilder var liksom som perfekta instagram-bilder och den var så fin och gammeldags! Den hade lätt kunnat vara gjord på 60-talet med musiken och text över hela skärmen och alla kläder... Jag älskar den för att den var så speciell, alla filmer som görs nu är ju ändå väldigt lika varann men den här var verkligen helt annorlunda. Fast somsagt den var ganska tråkig och jag skulle inte gå på bio igen för att se den. Men den skulle vara UNDERBART FIN att ha på hyllan hemma! 
 
SE TRAILERN så fattar ni vad jag menar: 
 
 
Vardagar | | Kommentera |

till stuga

Nu ska jag, tillsammans med Saga, Amanda och Jenny, ta Amandas kartong-bil till Amandas farfars stuga i matfors! Där ska vi frodas över natten och äta gomat och spela spel och förhoppningsvis sola om det blir bättre väder. HA EN BRA AFTON! För det ska jag ha. 
 
 
Next up: Toabilder, för det var för ljust för min skitdåliga webbcam överallt annars.
 
 
Älskar mitt volang-linne från Monki! 
 
 
 
 
 
Vardagar | | Kommentera |

så vad har jag gjort den här veckan?

Nu är det lördag, vilket betyder att ännu en vecka av mitt sommarlov har gått! Den här veckan har jag faktiskt mest: *trumvirvel* JOBBAT! Jag var ju som ni vet och inventerade på pappas jobb i tisdags, och inventeringen fortsatte på onsdagen. Sedan på torsdagen fick jag också komma dit och hjälpa till med massa saker och igår var jag som vanligt där och städade + putsade fönstrena. Efter jobbet igår åkte jag även till mormor och klippte deras gräs för en liten slant! Till veckan som kommer ska jag fortsätta putsa IAGs fönster på måndag och putsa mormors fönster på tisdag. Så nu kan jag inte klaga på att jag inte har något jobb i alla fall!
 
På tisdag har jag även min första körlektion, vilket är läskigt.... Hehehe. Fast kul att äntligen komma igång såklart! Jag har kört ganska mycket hemma och är svinjävlabra asså kan inte bli bättre oj oj oj. Antagligen kommer de på körskolan bara säga att jag inte ens behöver göra uppkörningen för jag är så bra!!!! JAPP NU VET NI. 
 
Hejdå. 
 
 
Vardagar | | Kommentera |
Upp