hejdå igen

hej jag är superstressad, måste packa klart och sova för imrg blire SAGOSTUGAN och jag ville bara att ni ska veta att jag lever.. ^^ haha :D

HEJDÅ; JAG KOMMER HA KUL UTAN ER!!!!
Vardagar | | Kommentera |

Imorgon...

Hej alla barn!

Nu kommer  jag antagligen inte att kunna blogga på typ en vecka, för jag ska nämligen på semester med min familj! ;D

Först, imorgon bitti, ska vi åka till stockhooooolm,

Sen på söndag ska vi åka kryssning till Finland

Sen på tisdag ska vi till lilla sommarstugan i Borlänge.

Och sen på måndagen efter att vi har kommit hem ska vi ju (förhoppningsvis) åka till Sagas stuga i Burträääääsk! (Okej, jag erkänner. Skaraviken. Men Burträäääääääsk! ;D)

Så nu har jag två ofantligt roliga veckor att klara av, sen kommer jag hem gen. :]  Men jag hinner nog blogga lite mer på två veckor tror jag nog... ^^
| | En kommentar |

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Nu blivade det ju så att jag inte har hunnit blogga på ca två dygn, och därför kommer nu exakt vad jag, harrypotter-specialist och trogen medlem i harrypotter-religionen, tyckte om den nya filmen ;
Åkej, såhär då: jag satt i biosalongen och tittade, och jag blev liksom mer och mer förvirrad, och sen blev jag jätteledsen och sen skrattade jag jättemycket. För den var asrolig! Men. Det var inte Harry Potter! Min första reaktion när filmen var slut var: den sög. Av dessa enkla anledningar:

- Harry Potter sa ordet Drakpung, eller 'Dragon-balls'. (Jag har egentligen inget emot ordet, och det var jätteroligt när han sa det, men jag tror knappast att Harry Tönt Potter skulle säga så i nån av böckerna?? )

- Han pratade som en gammal gubbe. (Jag som trodde att det var Fru översättare Lena Fries-Gedin som bara var lite gammeldags och allmänt dålig som översatte fel?)

- Han hade likadana kläder som min mamma hade när hon var gravid. (Och den bruna manchester-kavajen var också med i denhär filmen - döda mej.)

- Filmen var tråkig. Det hände nästan ingenting. Eller jo. Men det mesta som hände hade dom ju hittat på själv! Dom hade defenitivt kunnat gjort scenen där Harry och Dumblis ska hämta horrokruxen mycket läskigare, och sen skulle det ju vara typ krig på Hogwarts efteråt?

- Dom struntade i Dumbledores begravniiing!!!

- Harry hade fortfarande samma böbiga frisyr som i film5.

- Ginny...
        - Matade Harry med kaka
        - Knöt Harrys skosnören med bara morgonrock
        - och Harry var nästan inte alls tillsammans nåt, man märkte knappt att dom blev det. 
        - Var allmänt porrig och mysko.

- Hermione...
        - Blev full (???!) på honungsöl
        - Var askär i Ron, i böckerna är hon iallafall inte så kär.
        - Hade jättefint hår ^^


Så, nu har jag klagat lite också :] Men sen så har jag varit isolerad från omvärlden i två dagar, och då har jag minsann funderat lite. Och jag har, på nåt mystiskt vis, kommit fram till att filmen var jättebra!! :D Jag vet inte varför, men den var ju asrolig, det mesta stämde ganska bra in på böckerna, och jag måste ju erkänna att Harry faktiskt utvecklas lite, så det gör inget att han använder helmysko ord. Men dom hade faktiskt kunnat gjort filmen mycket bättre.

Sååååå, därför får Harry Potter och Halvblodsprinsen:

[::] [::] [::] [:  /5 kakor!
| | En kommentar |
Upp