En dag i mitt liv

Igår klev jag upp och gick till skolan 10 för att möta kompisar och skriva en hemdugga. 
 
På lunchen vilade jag och Klara hjärnan med att vika origami-fåglar! Eller: Klara vek massa fina fåglar och jag vek en missbildad dinosaurie... 
 
Sen jobbade vi vidare med alla olika inlämningar, och vid 14 tyckte jag det var dags för kaffe så en stor chokladboll råkade visst slinka med... Det dåliga med att råka köpa fika varje dag är inte att det är onyttigt, för det skiter jag i, men min ekonomi hatar fika. 20 kronor låter pyttelite när man ska betala, men när det blir minst en fika om dagen..... Inte bra. 
 
Sedan gick jag på stan, för tänkte att jag skulle hitta nåt coolt till Valborgsfesten. Linus är i Stockholm den här veckan och hänger med sina bröder, så då är det fritt fram att prova 22 plagg på Monki för mig!
 
Köpte dock bara den här t-shirten och den vita klänningen som hänger bakom! 
 
Sen gick jag hem, och en annan grej som ofta händer när Linus Köttätarn inte är hemma är att jag äter vegitariskt. Igår köpte jag bara allt jag var sugen på och slängde ihop det på en tillrik: bulgur, stekt halloumi, mozarella, avokado och grekisk yoghurt. Mumz!
 
Resten av kvällen spenderade jag på gymmet och i soffan. 
 
Om att plugga GDK, Vardagar | | Kommentera |

Kanarieöarna del 3

Nu kommer den sista delen från vår vecka på Gran Canaria! Det här inlägget innehåller mest bilder på mig märkte jag nu, men det är kanske för att Linus blev bättre och bättre på att ta bilder som inte är helt suddiga och odugliga. Mitt livsprojekt är att lära Linus fota, det skulle underlätta mitt bloggande med ungefär 10000 procent...
 
SAM_0650
De stora vågorna i havet höll i sig hela veckan, så det var både skitjobbigt och jättekul att bada. 
 
SAM_0652
Jag började bli mer och mer bränd (även fast jag är överdrivet bra på att smörja mig!) och var cool i skuggan. 
 
SAM_0663
 Här är jag påväg till restaurang på kvällen! Har på mig skolavslutningsklänningen från nian, fortfarande min bästa sommarklänning och det första jag köpte på Monki. #intresseklubben
 
SAM_0665
Vi åt på det här stället, som jag hade spanat ut på TripAdvisor! Det var helt okej. 
 
SAM_0677
Servitören sa att jag fick ta bild när han brände efträtten, men bara om jag inte tog med hans ansikte... haha.  
 
SAM_0679
Så här perfekta såg vi ut!!
 
Nä, det här är faktiskt en störig grej: min kamera har en autogrej som gör att varje gång man vänder skärmen och tar en selfie ställer den automatiskt in sig på "fint ansikte" och slätar ut hyn???? Sjukt beteende av en kamera, alla kommer ju tro att jag har photoshopat oss snygga :( 
 
SAM_0680
Dagen efter åkte vi en bit med buss för att komma till den här perfekta stranden!  
 
SAM_0689
Dock så var havet iiiiiskallt här, så jag höll mig mest i skuggan (var skitbränd också).  
 
SAM_0709
På kvällen åt jag mycket god carbonara. 
 
SAM_0713
Sista dagen på Kanarieöarna var det skärtorsdag, vilket betydde att alla spanjorer var lediga och: hängde på stranden. Så sjukt fullsmockat!! 
 
SAM_0716
Jag var såklart cool som vanligt B) 
 
SAM_0736
Sista kvällen åt vi detta! Kommer såklart inte ihåg vad det heter nu, men ris med saffran och lite fisk och sånt i.  
 
SAM_0744
Och till det drack vi såklart Sangria!  
 
SAM_0762
 Nästa dag klev vi upp tidigt och åkte hem. Hejdå hotellet och värmen! 
 
 
Resor & äventyr | | Kommentera |

Senaste nytt

Det här händer:
 
1. Linus älskar Avengers, och nu när nya filmen gick upp på bio sa jag "vi kan se den tillsammans! :D" Inte så genomtänkt. Nu går mina dagar i princip ut på att se ALLA superhjältefilmer någonsin för att kunna fatta något av tvåan, som vi ska se till helgen. 
 
2. I skolan jobbar vi fortfarande med att göra trycksaker till ett företag, och det börjar kännas helt ok med allt. Förutom det har vi 70 andra uppgifter jag ännu inte tagit tag i, men ajaaaa... I en av uppgifterna ska vi photoshopa oss själva till 90-år gammal och det känns ju heeeelt omöjligt. 
 
3. Snart ska jag gå och steka pannkakor (torsdagsmiddag såklart) och sen är det gymmet!!!!!!!! Jag och Linus  JAG har varit asduktig och tränat minst två gånger i veckan sen vi flyttade hit, och nu fick vi nyss mejl om att de ska stänga vårat gym i juni! Vilket betyder att vi inte behöver betala för kortet från maj, alltså när jag åker hem på sommarlov. Ett litet steg för människan men ett stort steg för min studentekonomi!! 
 
4. Jag tycker under mina svåra stunder att jag ser ut som en pedofil i mina nya glasögon så googlade nu på pedofilen i Flickan från ovan och inser att VI HAR EXAKT SAMMA GLASÖGON.
 
 
HAHAHAHHA DET ÄR INTE ENS KUL!!!!! 
 
 
 
 
Vardagar | | En kommentar |
Upp