billie svek oss

Ja jag vet att jag bloggar för sällan, men tyvärr har jag viktigare saker att göra på min fritid (läs: körkort som går pissdåligt). 
 
Det här är det viktigaste som hänt i min vecka hittills: 
 
-Måndag: Jag och Nellie skrattade åt Billies utbrott på en konsert i helgen, varför så arg? skrattade vi. Läste en officiell ursäkt på greenday.com, fattade inte alla svåra ord, översatte den i google translate och insåg plötsligt att vår käre gemensamme make lagts in på rehab för knark-missbruk. INTE KUL! Vi skrattade ej mer. 
 
-Tisdag: Sov tre timmars eftermiddagslur, aaaaaaahhhhhh..... Njuter fortfarande av tanken. 
 
-Onsdag: Övningskörde två gånger, fixade nytt bankkort och fick hem UNO! Bra skiva trots knarkskandal. 
 
 
Är nu hos Linus, vi har enligt traditionen bakat en kladdis och moffat i oss den. Mmmm...
 
 
Här är knarkarN. Narkotika <3
 
 
Vardagar | | Kommentera |

om min mage

Gudars skymmning hörrni, idag mår jag inte bra. 
 
Jag kunde inte sova inatt för min mage var alldeles knäpp, liksom orolig och illamående. Ja vaknade av en egentligen helt vanlig dröm, men när jag tänkte på drömmen fick jag jätteont i magen och mådde illa. Jag gick upp och satte mig inne på toan och koncentrerade mig på att sluta må dåligt, och jag var liksom halvvaken hela tiden och trodde jag var kvar i drömmen (vilket fick mig att må ännu sämre). 
 
Sedan gick jag och la mig igen, låg och frös supermycket och vaknade flera gånger av att min mage kurrade så högt (av hunger, men också såna där allmäna magljud som lät hur högt som helst). Den här dagen har jag fortsatt må dåligt och har därför ej lämnat soffan en enda gång! *Stolt* 
 
Förhoppningsvis kan jag sitta kvar här hela dagen utan att få massa ångest. 
 
Ja så nu vet ni det om min mages tillstånd. Ha en fortsatt bra dag, hehehe... 
 
Istället för bild på min mage
Vardagar | | En kommentar |

om tatuering

Nu har jag fyllt 18, och det betyder ju att jag får tatuera mig. Om jag vill, och vågar. Jag har hittat en som jag tycker är superduperfin, och gjort om den så den passar mig. Den är väldigt diskret, eftersom jag vill ha en som man inte behöver visa hela tiden och som inte drar så mycket uppmärksamhet. 
 
Men jag är, som ni redan vet, en väldigt feg person. En tatuering är ett VÄLDIGT stort steg för mig, fatta ångesten i att ha något på kroppen som aldrig kommer försvinna??!?!? 
 
Såå ja, om vi ignorerar min feghet är det här i alla fall den tatuering jag vill placera på min kropp: 
 
Målad med eyeliner på mina armar. Man måste ju prova den innan...
 
(Ops! Alla 10 läsare: please don't steal my idea nu. Det vore fail att rita upp en egen tatuering för att vara unik med den, och sedan lägga ut den så massa personer gör en likadan. Tur att jag inte har en stor blogg!)
Vardagar | | 2 kommentarer |
Upp