Dag 17 - Tio saker du vill göra innan du dör

Åh hej åh hå.

1. Vara i Amerika
2. Se Panic! At the disco live
3. Gifta mig
4. Vara i Asien
5. Se Paramore live
6. Skriva en bok
7. Vara i Australien
8. Vara i Indien.
9. Ha roligt den här helgen när SVEA är här.
10. Leva.


(TIAN VAR VÄL GANSKA BRA??!??!)
Vardagar | | Kommentera |

Vem? Da? Len?

Vemmis-dalis idag, svinkul var det! Helt blå är jag också, backen var kind of isig på toppen. Men jag överlevde iaf, det är ju huvudsaken. Och att vi hade det roligt, för det hade vi verk-liigen! När jag kom hem var jag hur trött som helst, jag orkade inte ens äta. Så jag lurade hit linus ett tag, han matade och klappade på mig. Sedan gick han hem. Det var kul! Förutom blåmärken har jag förresten en vacker, röd solbränna över halva ansiktet också! (Tack glasögon..) Det svider lite.
Vardagar | | En kommentar |

Dag 16 – Min favorithögtid

Det måste nog bli julen ändå. Många säger att den bara är överskattad och tråkig, men det tycker inte jag. I min värld är den i alla fall inte överskattad (även fast den var lite roligare när man var liten).

Det som är så himla mysigt med julen är först och främst allt innan, att det börjar fyra veckor före och sedan blir det liksom mer och mer mys varje dag fram till jul. Man börjar tända massa ljus och allt blir rött och luktar gran. Man går på julskyltning och äter gratis pepparkakor. På stan börjar det komma fram superfin julbelysning och stämningen är supergo överallt. Sedan, några dagar innan jul, börjar man baka knäck och sånt där supergott. Och dagen innan julafton, då brukar vi alltid börja pynta (det är meningen att man ska stressa!!!), lyssna på samma julskiva varje år (den där Lars Vegas Trios julskiva) och köpa julegran och myyysa.

På själva julafton är det inte alls som när man var liten, då ville man i princip bara ha julklappar. Nu är det såklart också kul med gåfvor, men det är nästan roligare att ge bort något som man betalar för själv eller tillverkar och sedan ser man hur glad personen blir. Julmaten är jag kanske lite less på nu för tiden, men jag gillar fortfarande vissa saker och det räcker.

Men det bästa med julen är att den inte tar slut efter en dag. På juldagen firar vi ofta med andra halvan av släkten och på annandagen är det alltid jättebra filmer på tv. Några dagar efter jul firar jag med mina vänner, det är alltid supermyys och kul. Och sedan är det såklart jullov!


Den här bilden känns julig för mig. Den är från när vi åkte Luciatåg på stan för två/tre år sedan.

(Förlåt för att jag skriver så långa inlägg idag, men nu har ni nåt att läsa i alla fall!)
Vardagar | | Kommentera |
Upp