Linus födelsedag

 I tisdags vaknade Linus av att jag sjöng för honom. (Nä, det gjorde han verkligen inte. Han vaknade av att jag klev ur sängen och började rota runt med presenter och stängde in img iköket och slamrade med kastruller. Försök göra överraskningsfrukost till någon i 23 kvadrat!) 
 
_5261105
Det var nämligen hans födelsedag!  
 
_5261110
Han fick tre fina paket plus frukost innan jag gick till skolan.
 
Efter skolan gick vi ut och åt feta hamgurgare.
 
Sedan gick vi på bio också såklart. Vi såg Tomorrowland, den var helt okej men vi blev ganska besvikna för trailern stämde inte alls överens med handlingen :(  Sen var den födelsedagen slut!
 
Kolla vilken gullig prickig skjorta Linus har förresten, den låg i ett av paketen från mig! 
Vardagar | | Kommentera |

Fredag + Lördag

Aaaah, idag är det söndag och jag vaknar med en overklig känsla i kroppen efter MÅNS VINST!!!!! 
 
Men innan vi kommer dit ska jag berätta om min fredag och lördag! 
 
 
Mellan 10 - 16 satt jag och Klara och jobbade på diverse inlämningar i skolans kanske fräschaste pluggrum färgeriet. Jag börjar bli klar med det mesta som ska in, men det är fortfarande myyyyycket som ska göras innan sommarlov!
 
 Efter en snabb eftermiddagslur hemma gick jag till en innergård och hade kick-off med Stubinen! Jag har nog inte sagt det på bloggen, men jag kommer att vara Stubinen (studentbions) marknadsföringsansvarige nästa år!!!! TJOHO!!!!!! Så kul!!!!! 
 
Kick-offen var huuuur kul som helst, vi lekte massa lekar (tex under hökens vingar kom) och sedan gick vi vdare ut på stan tills alla ställen hade stängt. En av de bästa kvällarna på länge!  
 
Nästa dag hade jag ställt larm på 11 (...) för att ta mig upp och ut på Himmelstalundsparken. Där var det nämligen en brännbollsturnering för alla som ville, och vårat festeri+phadderi hade ett lag tillsammans som vi hejade på! Så där satt vi på gräset och åt picnikfrukost i solen, typiskt somrigt. (Vad man inte kan säga av den här bilden är att det blåste väldigt hårda vindar på det där stora fältet)  
 
Med "vi" menar jag jag, Klara och Matilda. Efter att vi ledsnat på den hårda vinden gick vi tillbaka till stan och in på Ica för att köpa gottis till kvällen. 
 
Och vid 21 satt vi redo i soffan med chips och choklad, exalterade men lugna.  
 
Vi gjorde avancerade poängsystem, och för mig var det (förutom Svierge lol) Belgien och Estland som var de bästa. Däremot tippade jag på att Ryssland skulle vinna, Sverige tvåa och Italien trea. Där kom jag ganska nära! 
 
 Ja, och sen vet vi ju alla vad som hände. Det blev mer och mer spännande, vi var nästan helt säkra på att Ryssland skulle ta hem skiten (hade varit KATASTROF) så när Sverige gick om och upp i ledning satt vi och skrek och hoppade i och utanför soffan. Svetten i armhålorna var inte nådig och Klaras händer skakade jättemycket! 
 
Och efter massa om och men VANN MÅNS!!!!!!!! Jag mottog massa fina fina snaps från heeela Svierge (skoja, bara från de här fyra) och glädjen var oändlig!!!!!! 
 
 
 
SÅ BRA HELG!
 
För att fira Måns vinst, och om ni vill höra ungefär hur det lät här igår kväll, bjuder jag här på en favorit i repris: videon jag spelade in när Loreen vann för bara tre år sedan (SJUKT). Titta och njuuuut av äkta, sann glädje: 
 
Vardagar | | Kommentera |

Sommarplaner

Hallo aus Berlin!!!! (Endast Saga fattar den kopplingen) 
 
Ne, jag är fortfarande i Norrköping. Om en vecka och en dag åker jag hem!!!!!! SOMMARLOV!!!!!! Jag går sista dagen i skolan redan på onsdag, och på torsdagen tänkte jag ta en hel dag till att packa och säga hejdå till livet innan jag åker hem på fredag morgon. Tjoho!! Jag längtar hem jättemycket nu, eller mest längtar jag efter sommar. Jag ska jobba fyra veckor på Fresks, annars har jag INGET planerat. Eller jo, min att-göra-lista för sommaren är på över 10 punkter, men det är mest planer på sånt jag vill göra. 
 
Till exempel: 
 
- Timrå KKs nya grafiska profil
- Affisch och trycksaker till Stubinen
- Läsa 10 böcker, minst
- Göra uppdrag på Creators
- Klippa gräset hos mormor & morfar
- Åka utomlands!!!!
- Hälsa på Beus i Umeå!
- Åka på Bråvalla <3 
 
Osv! 
 
Lägg till grillad mat (som mammaochpappa betalar, hoho), åka båt, MINA BESTISAR, roadtrips till stugor, uteserveringar, aaah jag vet inte ens men ALLLLLT!!! LÄÄÄNGTAHAHAHAHAR!
 
 
 
 
Bilder från förra sommarns bästa dagar; Kreta och Brållis!
 
Vardagar | | 2 kommentarer |
Upp