Tenta 3/3 färdiiiig!

Hurra, sista tentan är skriven och det gick skitabra!!! Man kan ju aldrig vara säker men jag hade verkligen tränat på rätt saker och kunde det mesta så jag är mycket nöjd! 
 
Nu blir det subway innan jag måste dra till tågstationen!
 
 


Om att plugga GDK, Vardagar | | Kommentera |

Sista plugg-dagen

Gud vad jag tjatar om mina tentor hit och dit nu, men idag är faktiskt sista dagen på vår tenta-p! Imorgon är det dags för den sista och största tentan, och jag känner mig nog ganska redo ändå. Boken vi har tenta på innehåller så sjukt mycket info, det är 300 sidor där varje sida är fullproppad med diagram och pedagogiska bilder utöver den vanliga texten, men efter att ha läst och läst igen, sammanfattat, lyssnat noga på förleläsningarna och förhört mig själv på förra årets prov tror jag ändå att jag kan det mesta nu.
 
Hoppas jag...! 
 
Så här i slutet tycker jag att jag har varit ganska duktig under dessa två veckor som vi haft tenta-p. Jag har haft larm på 7 varje morgon och börjat plugga vid 9-10, jag kanske inte är världens mest effektiva pluggare men jag har i alla fall suttit på min rumpa vid boken och datorn 6-7 timmar om dagen. Sedan är jag alltid så otroligt snäll med mig själv och pluggar aldrig efter 20:00 på kvällen. Men våran plugga-bäst-föreläsare sa faktiskt att man skulle ta pauser!!!!!!!!! 
 
Imorgon smäller det, wish me superdupermegamuch luck please thank you!
 
Ja, jag har haft samma tröja hela veckan... 
 
Om att plugga GDK, Vardagar | | Kommentera |

stockholmsbilder igen

Nuuu blir det bilder från helgens Stockholmsäventyr med mama, papa, Evy, mormor och morfar! 
 
 
Först: mitt och Evves hotellrum. Som vanligt fick vi det lyxigaste rummet av alla, eftersom mamma har massa bonuspoäng på Scandic men ändå på nåt sätt lyckas ge bort rummet med förmånerna till oss. Här var våran säng - ett ganska skönt ombyte från bäddsoffan här hemma!
 
 
Och utsikten. Ahhhh. (Mamma och pappa hade fönster mot en vägg)
 
 
På fredagskvällen såg vi en teater (kom igen Charlie, ganska rolig) och på lördagsmorgonen åkte vi buss ut till Djurgården för att gå på idrottsmuseet. Jag var mest intresserad av att spana in alla konståkningsgrejer som fanns, den enda värdiga sporten för mig <3 
 
 
Tex de här asgamla konståkningsskridskorna! 
 
 
Och den här 60-talsaffischen, suuuperfin.
 
 
På väg tillbaka till stan glodde vi in genom fönstrena i diplomathusen och jag kom på hur jag ska bygga mitt nästa hus! ... på Sims alltså.
 
 
Sedan åt vi svampsoppa. På en superfin bricka hehe.
 
 
Jag var feeeett cool.
 
 
Och Evve var feeett glad. 
  
 
Senare på kvällen gick vi till en restaurang, Spisa hos Helena. Det var supergott, även fast vi fortfarande var proppmätta från svampsoppan. 
 
 
På söndagen tog jag visst inga bilder, men då var vi i alla fall på stadsvandring i gamla stan - vilket jag såklart tyckte var hur bra som helst eftersom det typ inte finns något mer intressant än gamla hus.
 
Sedan skildes vi på tågstationen och jag klämde in mig på ett fullsatt tåg till Norrpan igen. 
 
Supermysig och rolig helg!!!! 
Vardagar | | Kommentera |
Upp