Dagens Outfit ^^

Dagens Outfit, aka Dagens EgobildJaops, jag har nu officiellt börjat med Dagens Outfit! Tadaaa

Idag blivade det;

Linne; Monkey
Shorts; Vero Moda
Ballerina skor goes sailor; Kappahl


Jag köpte mina skor idag btw ;D

(bilderna blev inte så bra, jag väntar på att digitalkameran ska komma tillbaka från lagningen. men man får göra det bästa av situationen helt enkelt! ;D)
| | En kommentar |

Heute :)

Idaggggggggggggggg .. ja, det hände en himla massa trevlig saker idag :)

Evve skulle iväg på en fotbollscup i Östersund, så jag följde med till tåget och vinkade av henne. Sedan hade mina föräldrar några ärenden att uträtta i staden... (Sa dom iallafall, men jag blev lurad! ;O) Så vi åkte in dit, och där var det Gatufest och mysigt, men asvrålvarmt! Vi gick runt där ett tag och dom uträttade sina små ärenden (med aslånga titta-på-tråkiga-saker-som-typ-kuddar-till-båten-pauser.) 
Och sen tittade jag på klockan och insåg att jag var 30 minuter för sen till Saga. Hurra, min familj är beeest. Och sen, när jag skällde ut mamma för att dom höll kvar mig där så länge, då skulle vi ju naturligtvis äta lunch där också! Men sen åkte vi hem ändå, och jag kom "bara" 2 timmar senare än vad vi hade bestämmt till Saga. Hurra. Bea var iallafall också där :D Då satt vi uppe på Sagurtens rum ett tag och gjorde cirka ingenting och hade det mycket trevligt.
Och sen gick vi ut och tog asfina modellbilder ;D Och sen kom Alfrud och då fick Saga heliga gäster, så Alfrud gick hem. Och då gick jag und Bea också hem (efter att Bea hade blivit inlåst på  toaletten. Och sen kommit ut och ställt sig utanför min dörr och väntat på att jag kom ut och skrämt sönder mig. Efter det gick vi hem.) (Lägg märke till att vi gick hem.)
 Och hemma lagade jag mat (pan-pizza ^^) och sen satte jag mig här, vid teven/datorn.
 Hurra, det var en bra dag! :D

:*
| | Kommentera |

blondinbellas inlägg nr1! ;D

jag gjorde det! :D jag har nu hittat blondinbellas absolut första blogginlägg!! okej, jag erkänner, det var inte särskilt svårt. jag kollade på arkivet men ändå! ganska coolt faktiskt, när hon skrev det visste hon knappast att hon skulle bli sveriges mest kända bloggare...   det är iallafall från september 2005, läs och njut av hennes stavfel, förkortningar och ointressanta liv!  (tkr ni inte att hennes sätt att skriva påminner lite om mitt? det kanske är jag som är nästa blondinbella....  ;D hahha) ojuste!!  om mina uträkningar stämmer så var hon 15 år när hon skrev detta!! ledtrdarna till min framtid blir bara fler och fler... hahahahhaahhejsan!
Är jag efter på ngt sätt, lr är bloggen ny? hmm aja, nu har ja iaf hittat hit så då kan ja lika gärna börja skriva ner allt som händer i mitt liv, de e ganska praktiskt egentligen eftersom de e så tråkgit att glömma bort.
ja har faktiskt inte tänkt att skriva ner allt om mej o vem ja e, för de här e min blogg och om du inte känner mej lr förstår va den handlar om kanske de inte är meningen att du ska göra de heller :)


idag har iaf vart en sjukt stressig men rolig dag, dagen började me att ja vaknade jätte sjuk och helst av allt ville ligga kvar i min nya säng, men såklart så fick ja gå upp eftersom de va nåra viktigt lektioner ja inte fick missa.
som en zombie gick ja me tunga steg till vasareal, och la märke till att ja va 30 min förtidig, suck.

skoltimmarna gick och vi fick håltimma de 3 sista lektionerna ,yes! :), ja gick hem o la mej en stund o sov o msn nördade mej lite, samtidigt så ringer ashe mej (ena ägaren från Club Legend) och säger att de måste byta datum på den kommande porrfesten där ja ska stå i baren, festen ska bytas till den 21a oktober, som är min födelsedag! så han lovade att han skulle fira mej där :D. de jobbiga är att vi ska på en mini klassresa den fredagen så nu måste ja få hela klassen att byta datum, hmm men de ska nog gå...

Sedan ringde Axel mej o ville ha sina beyond biljetter, samtidigt ringde max o daniel mej o ville möta mej på svampen o bara prata lite, så ja fick skynda mej till 2ans buss o åka ner, usch va stressad ja va.

sedan mötte ja dem o kajsa,matilda o julia :), sedan sålde ja lite biljetter till beyond och porrfesten.

sedan kom felicisa och då gick vi alla o fikade på vårt stammis café maddes istället.

Efter de åkte ja hem till kajsa på lidingö och åt middag, mysigt de va :), och sedan åkte vi tillbaka igen och mötte min pojkvänn marcel och hennes kille ville :), där träffade vi även Linda och en arg Natha:( sedan kom även juret förbi :)
sedan blev de så kallt , och ja som e små sjuk, ville egentligen hem o bara mysa, så de har ja väl gjort nu efter :)


Imorgon blir de nog en liknande dag , med biljettförsäljning och kvällsfik !

ska kolla klart på desperate houswifes nu, I be back!

| | Kommentera |
Upp