hejdå

Jaa, jag inser att min blogg suger just nu alltså. Men jag har verkligen inget att skriva om. Dessutom har jag aldrig tid med någonting, varannan vecka är jag på ishallen varje dag och de veckorna jag inte är där sitter jag hemma och letar musik, skriver manus, planerar isshow osv osv osv osv osv. På det ska jag också ha tid för min lille pöjk och mina kömpisar. Och nu helt plötsligt ligger jag aslångt efter med två skolarbeten med deadline måndag..??? Jag vet inte vad som hände, jag hade koll på allt tyckte jag men insåg idag att jag är så otroligt stressad över allt just nu. 
 
Så då får bloggen lida. Jag lovar att skriva här igen så fort jag kommer på något att skriva om.... vilket kan ta ett tag. 
 
Vi kan bestämma så här: Jag tar en bloggpaus nu, och så kommer jag tillbaka sedan och gör någon slags ny start! Ny design och bara fina inlägg med bilder och tramserier. Då kanske det går bättre. 
 
Hejdå så länge!
 
Vardagar | | 2 kommentarer |

3

Tre saker bara:
 
1 JA JAG SKA lägga ut bilder på kläder jag köpte i London! Problemet är bara att när jag kommer hem från skolan vid fyra varje dag är det helt kolsvart ute och det blir så himla fula bilder då. Snart kommer det! 
 
2 Jag var på vårdcentralen i tisdags och skulle få hjälp med mina eksem för första gången på tre år. Bara det att när jag vaknade på morgonen innan var eksemen borta. KUL. (Ja lite skönt att de försvann men det var ju uppenbarligen bara för att jävlas???)
 
3 Såg nu att jag har en biblioteksbok i min bokhylla som jag lånade innan sommaren men tydligen inte lämnat tillbaka? Ok. Bra bibblo som inte skickar ut påminnelse när det gått ett halvår! 
 
 
Tjarå. 
Vardagar | | Kommentera |

om twilight

Åååååh, igår var jag på twinight tillsammans med Saga. Filmen var superbra, tyckte vi!
 
Här är en av låtarna i soundtracket som jag gillar hihihi. Green Day hade ju också med en låt som var fetbra! The Forgotten heter den, finns på spottan. Ok Spotify.
 
 
 
 
Jahapp, nu nu är alltså Twilight-delen av mitt liv över. Det känns lite sorgligt! I sjuan-åttan var jag och mina kompisar nästan besatta av böckerna, vi gick i korridorerna på sörbergeskolan med näsan i varsin och diskuterade vem som var hetast: Edward eller Jacob?  (Team Edward såklart!) Vi laddade ner soundtracket till filmen och lyssnade på det istället för att jobba matte. Vi såg Twilight om och om igen hemma hos Saga, och när New Moon kom gick vi ett stort gäng (som jag minns det) på Twinight (midnattsvisningen) för första gången. Efter New Moon började intresset avta, vi var inte längre lika besatta och hittade (som tur var) andra intressen. Fast vi gick såklart ändå på Twinight igen det året Eclipse kom, men när Breaking Dawn del 1 kom var det bara jag och Saga som fortfarande var tillräckligt intresserade för att köpa dyra biljetter till Twinight. Där såg vi alla filmerna igen på bio, med lite andra ögon än fyra år tidigare. Vi skrattade åt Kristen Stewarts skådespeleri och åt fansen i publiken som skrek när Jacob slet av sig tröjan gång på gång. 
 
Igår såg vi Twilight för sista gången på bio, jag och Saga. Tråkigt nog visade de bara de två sista filmerna, och jag insåg att jag faktiskt inte sett Breaking Dawn del 1 en enda gång sedan premiären förra året. Twilight-nörd-delen av våra liv är defenitivt över, och väldigt passande avslutades den samtidigt som vi alla fyller 18. Jag tror att när jag ser på filmerna igen om 20 år kommer jag bli EXTREMT nostalgisk och tänka på min tonår. För Twilight nästan ÄR min tonår, och det har varit så himla kul. TACK TWILIGHT FÖR ATT DU FÖRGYLLT MIN TID SOM TONÅRING. 
 
Och med denna djupa text säger jag godnatt för ikväll, sov gott (och dröm om Edward, hihihihi)!
 
pic.twitter.com/1DeYsPyg
Klassisk Twilight-bild på mig och Saga, från förra årets Twiday.
Böcker & filmer, Vardagar | | En kommentar |
Upp