turkey

... Och nu åker jag till Turkiet med fettosläkten i en vecka! HEJDÅ VI SYNES. 
 
 
 
Vardagar | | Kommentera |

studenten - a true story

Jaha, så jag tog studenten igår. 
 
 
Det var verkligen en helt sjuk dag, var så glad och hade så kul men samtidigt kändes det sorgligt mest hela tiden. Sista saken vi gjorde som sp3a och fast vi bara har varit en klass i två år kommer jag sakna allihopa så himla mycket. Det var så otroligt sorgligt när vi samlades i klassrummet med mentorerna för sista gången, och vi slog på sorglig musik och alla fick gå fram en och en och hämta sina betyg och en ros vi fick av Sara och Anna. Det var som att vi tog farväl av varandra en i taget, och alla applåderade åt varandra. Sedan läste Anna en dikt och Sara höll ett tal, och i slutet av hennes tal grinade nästan alla i hela klassrummet. Promenaden ner till grytan och själva utången på trappan kändes som en begravningsmarsch efter det! Men vi har redan börjat prata om återträff (ja, en dag senare) så det går nog bra. 
 
 
 
Det roligaste var lätt att åka flak, alla skrek så högt och mycket och vi var så glada fast det regnade. Okej det sabbades LITE av att jag råkade TAPPA MIN MÖSSA ner på vägen efter bara en liten bit. Jag skrek och grinade i panik, men ringde mamma och Patriks pappa så båda dem åkte och letade den i diket. Sedan turades jag och Patrik om att ha hans mössa hela vägen så jag blev glad igen. TACK PATRIK DU RÄDDADE MIN STUDENT. 
 
 
Och mössan hittades av en gubbe, som lämnade den till en klasskompis mamma, som tog hem den och torkade den och på kvällen fick jag tillbaka den! Så nu är den här hemma, bara lite smutsig men nästan som förut. Himla tur! 
 
 
 
Efter flakåkningen kom jag hem, iskall och dyngsur, och hela släkten plus några andra var här och firade. Vi åt gomat och gotårta och äcklig champange. Sedan laddade jag om för fest på kvällen! Och den festen var en av de roligaste någonsin, precis innan klockan blev två och allt slutade stod hela Oscars på dansgolvet och hoppade och kramades och skrek till den här låten: 
 
 
 
Helt knäpp kväll och jag kommer verkligen minnas det för alltid. Önskar att man fick ta studenten typ 400 gånger till!!!
 
 
Vardagar | | Kommentera |

peppar studenten typ

Imorgon (idag...!) tar jag studenten. Herrregud vilken ångest. Känner att det finns en chans att jag kommer bli så himla besviken på hela dagen bara för att den är så uppförstorad av alla i hela världen. "Studenten är den bästa dagen i ditt liv!" säger alla vuxna och jag ba: känner pressen... :))))))))))) 
 
JAJA Tror det kommer bli FANTASTIIIIISKT iallafall! Jag ska verkligen försöka njuta (hur gör man det?). Men jag var på världens knäppaste klassfest i går och känner bara att jag verkligen tycker om alla i klassen så himla himla mycket och vill inte skiljas från någon av dem alls. Usch varför firar vi studenten? Yes nu slipper vi trygga skolan, alla kompisar och gratis lunch varje dag...? 
 
 
MEN GUD, STÄMNINGS-SABBARN?!?!?!??! Sorry...
 
 
Nojig chey
Vardagar | | Kommentera |
Upp