The fault in our stars

Och jag har hunnit med en till film på bio också...! 
 
 
Nämligen på The fault in our stars! Eller "Förr eller senare exploderar jag" som den heter på svenska. Den handlar om Hazel, som har obotlig cancer och vet att hon kommer att dö inom några år. Hon går på en stödgrupp för ungdomar som har eller har haft cancer och träffar då Augustus. Augustus blir genast kär i Hazel och försöker få henne att känna likadant tillbaka, men eftersom Hazel vet att hon snart ska dö vill hon inte komma honom så nära. 
 
Jag tyckte att filmen var jättebra, jättesorglig och fin och alla borde verkligen se den och gråta en skvätt. Okej, jag grinade ingenting för jag hade redan läst boken och visste redan allt så hade förberett mig mentalt. Däremot såg jag den med Saga och Embla, som båda snörvlade och hulkade från typ första minuten (fast de också hade läst boken och Embla hade sett filmen en gång förut.... Haha). 
 
Det jag tyckte var lite synd var att filmen var så himla lik boken? Egentligen vill man ju alltid att de som gör filmer ska göra en exakt variant av boken, annarsblir man ju skitusur. Men det var faktiskt ganska tråkigt att titta på, typ som att läsa boken en gång till bara. Inga överraskningar eller nyheter, bara exakt som boken fast kortare såklart. Andra kanske tycker att det var skitbra att det var så, men av någon anledning hade jag förväntat mig något mer ändå. 
 
Jaja, det är i alla fall en väldigt väldigt bra film som jag verkligen rekommenderar. Se den! 
 
 
Fyra av fem kakor!
Böcker & filmer, På bio 2014 | | Kommentera |

vad som har hänt

Varför blir det alltid så här..??? Helt plötsligt en dag ba: Oj jag har inte bloggat på några veckor?? Så konstigt, för jag gillar ju att blogga och tycker inte att det är så jobbigt att göra heller. Jag bara... glömmer.
 
Sen senast har följande hänt: 
 
1 Firade midsommar i Torsång, dansade runt en midsommarstång med typ 50-70 andra vuxna. Så himla stort midsommar är i dalarna?? Kuligt!
 
 
 
2 Firade morfars 80-årsdag med fest på skönviksberget. Jag och Evve utmanade honom i Chubby Bunny-challenge och som pris för att han förlorade fick han den här godismaskinen fylld av typ 2,5 kg m&m's. Han blev... glad. 
 
 
 
 
3 ÅKTE TILL BRÅVALLA. Borde Brållis få ett eget inlägg? Ja, antagligen. Jag har skitmycket bilder och massa roliga minnen. Kommer snart i en blogg nära dig!!! (Den här alltså)
 
 
 
4 Började jobba heltid på Fresks. Sitter typ halva dagen i kassan och halva dagen springer jag runt i butiken och packar upp. Faktiskt ganska roligt? Känner mig o-värdelös och skrattar mycket med kunderna och mina kollegor. Plus fick tårta två dagar förra veckan. 
 
 
 
5 Har varit på roligheter med Saga, gillar mycket mycket mycket att hon är back in sorburg för sommaren. I fredags var vi på 20-årsfest hos Simon och i går var vi på hamnyran med Bea och röjde till Style of Eye. 
 
 
 
6 Spontanshoppade Sims city???? Helt random. Håller på att installera det nu så hoppas det är så kul som det verkar?! Bra grej att ha på alla regniga kvällar denna sommar i alla fall. 
 
 
 
Det var nog allt. 
Vardagar | | En kommentar |
Upp