Em, flashdance och asgod mat

Jag är tillbaka från Stockholm.......! HEhe. 
 
Vi hade sååå himla kul! Konståknings-EM var verkligen helt sjukt kul att se live, alla kameror och tv-kommentatorer överallt och när hela Globen höll på att koka över när svenskarna skulle åka. Bästa sport-upplevelsen i livet! (Och eventuellt enda sportupplevelsen i livet)
 
Det absolut bästa, coolaste och mest amazing på hela helgen var att VICTORIA, DANIEL OCH ESTELLE satt i publiken!!!!!!!!!! På sektionen precis under oss!!!!!!! JAG HAR VARIT I SAMMA RUM SOM ESTELLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Det är VERKLIGEN life goal-achived.
 
Här kommer dåliga mobil-bilder från helgen (som absoult inte vill vrida sig rätt): 
 
Första kvällen åt vi middag på Vapiano. Jag åt nåt med oxfilé och svamp, GOTT!
 
På plats i Globen för herrarnas final! Usch, hemskaste grejen som hände: en av killarna som åkte ramlade i ett hopp och landade på armen, så när han skulle åka vidare stannade han upp och såg ut att ha jätteont och verkade avbryta tävlingen. Men så åkte han ändå vidare, trots att han typ inte kunde använda armen i resten av programmet. Efter varje åk visar de repriser i slow motion på jumbotronen, och snälla och känsliga som producenterna är visade de upp, på storbildskärm inför hela Globen, slow motion på hur han ramlade och tog emot sig med armen så hela armen såg ut att knäckas åt fel håll och sedan vridas ???? (Vet inte riktigt eftersom jag knep ihop ögonen i panik). Det såg så äckligt och hemskt ut att alla i publiken skrek till samtidigt och TANTEN BREVID OSS SVIMMADE. Hon mådde sedan illa och var tvungen att ligga på sätet med benen högt resten av tävlingen. 
 
Det var en trevlig upplevelse! :))
 
Lördag kväll åt vi på TGI Fridays och deras quesadillas är ju så gott så gott så gott.
 
Sedan gick vi på Flashdance-musikalen. Kolla vad spännande vi tycker att det är!!!
 
Näääää vi lurades bara! Men den var väldigt bra.
 
Nästa dag var det EM igen, paråkningsfinalen. Jag var tvungen att blunda varje gång de gjorde ett läskigt lyft, mvh ärrad av armbrytar-incidenten.
 
Kolla liksom??? 
 
Roligaste som hände på paråkningen var för övrigt det ryska paret som gjorde ett helt perfekt åk och precis skulle till att göra det sista, häftigaste lyftet när killen snubblar på taggarna och ramlar (kan alltså även hända den allra bästa). De var tvungen att skippa sista lyftet och tappade säkert många poäng, men de vann faktiskt silver ändå. Trots det såg det ut som att tjejen han åkte med blev såååå himla arg på honom för att han snubblade. När de fick poängen såg båda jättejättebesvinka ut, fast hela publiken skrek och de ledde överlägset. Kul! :D 
 
Det bästa på hela EM var såklart uppvisningen. Här åker Majorov! 
 
Och här är Team Surprise, living the dream som teamåkare. 
 
Vi åt popcorn.
 
Och sen var jag tvungen att lämna Globen och åka till tåget eftersom jag hade bokat ett som gick typ en kvart för tidigt. Men superkul helg, tack mama för julklappen!! :) 
Vardagar | |
#1 - - EVVy:

Ryssarna kom ju tvåa xD

Svar: OPS!
Alexandra Håkansson

Upp