Några dagar på båtn

Den här veckan var den sista på min "semester" (jag har bara jobbat en-två dagar i veckan), så jag tog bilen ner till Hudiskvall, där mamma och pappa var på båtsemester. Här är bilder: 
 
Hölick! Fint vare.
 
 
 
 
 
 
 
 
Promenad till stranden, där det var packat med folk. Jättefin strand men kallt i vattnet (jag och mamma badade ändå)
 
 
Bra pokéstop vid hamnen. Tog typ 50 bollar där. 
 
 
 
Jag badade båda dagarna, sedan igen när jag kom hem och dagen eftr och även idag så jag har nu badat massa gånger!!! Woho, förra året blev det bara ett bad så klar förbättring.
 
Bra semester! 
Vardagar | |
#1 - - Ebba:

Hej! Förlåt för om frågorna borde ställts på andra bloggen (!). Jag ska läsa GDK nu till hösten och undrar vilka specifikationer ens dator behöver? Vad utgår utbildningen ifrån? PC eller Mac? Vad använder du och dina klasskamrater för datorer? Vilka program bör vara installerade?

Tacksam för svar! :)

Svar: Hej, sorry att jag inte har svarat men jag har inte varit så aktiv på bloggen under sommaren! Förhoppningsvis har du redan börjat skolan och har superkul på nolle-p, så du har nog redan lite koll på att de allra flesta använder Mac men det går såklart bra med PC ändå. Adobes creative cloud är en vettig utgift att ha varje månad, de flesta kör på det. :)
Alexundra Kakansson

Upp