Harry Potter och Halvblodsprinsen

Nu blivade det ju så att jag inte har hunnit blogga på ca två dygn, och därför kommer nu exakt vad jag, harrypotter-specialist och trogen medlem i harrypotter-religionen, tyckte om den nya filmen ;




Åkej, såhär då: jag satt i biosalongen och tittade, och jag blev liksom mer och mer förvirrad, och sen blev jag jätteledsen och sen skrattade jag jättemycket. För den var asrolig! Men. Det var inte Harry Potter! Min första reaktion när filmen var slut var: den sög. Av dessa enkla anledningar:

- Harry Potter sa ordet Drakpung, eller 'Dragon-balls'. (Jag har egentligen inget emot ordet, och det var jätteroligt när han sa det, men jag tror knappast att Harry Tönt Potter skulle säga så i nån av böckerna?? )

- Han pratade som en gammal gubbe. (Jag som trodde att det var Fru översättare Lena Fries-Gedin som bara var lite gammeldags och allmänt dålig som översatte fel?)

- Han hade likadana kläder som min mamma hade när hon var gravid. (Och den bruna manchester-kavajen var också med i denhär filmen - döda mej.)

- Filmen var tråkig. Det hände nästan ingenting. Eller jo. Men det mesta som hände hade dom ju hittat på själv! Dom hade defenitivt kunnat gjort scenen där Harry och Dumblis ska hämta horrokruxen mycket läskigare, och sen skulle det ju vara typ krig på Hogwarts efteråt?

- Dom struntade i Dumbledores begravniiing!!!

- Harry hade fortfarande samma böbiga frisyr som i film5.

- Ginny...
        - Matade Harry med kaka
        - Knöt Harrys skosnören med bara morgonrock
        - och Harry var nästan inte alls tillsammans nåt, man märkte knappt att dom blev det. 
        - Var allmänt porrig och mysko.

- Hermione...
        - Blev full (???!) på honungsöl
        - Var askär i Ron, i böckerna är hon iallafall inte så kär.
        - Hade jättefint hår ^^


Så, nu har jag klagat lite också :] Men sen så har jag varit isolerad från omvärlden i två dagar, och då har jag minsann funderat lite. Och jag har, på nåt mystiskt vis, kommit fram till att filmen var jättebra!! :D Jag vet inte varför, men den var ju asrolig, det mesta stämde ganska bra in på böckerna, och jag måste ju erkänna att Harry faktiskt utvecklas lite, så det gör inget att han använder helmysko ord. Men dom hade faktiskt kunnat gjort filmen mycket bättre.

Sååååå, därför får Harry Potter och Halvblodsprinsen:

[::] [::] [::] [:  /5 kakor!
| |
#1 - - Saga:

JAG HÅLLER MED, men varför. i. helvete. struntade dom i dumblis BEGRAVNING? jag hade ju sett fram emot den ;( och att harry och ginny skulle bli tsm mera, och att filmen skulle följa boken, något man tydligen defenetivt inte kan räkna med :(

Upp